EN

EDUDUKAN

JENAMA

CHiQ ialah marka peralatan rumah maklumat profesional yang terus-menerus mencipta teknologi sebagai balas kepada permintaan konsumen. Secara perlahan-lahan berkembang menjadi teknologi utama, boleh menyediakan rumah pintar, komuniti pintar, penyedia penyelesaian melintasi platform bandar pintar dan menyediakan konsumen dengan produk dan perkhidmatan yang lebih pintar, tinggi dan modus.

NSPIRASI

KREATIF

CHiQ berasal daripada perkataan Perancis "CHiC", yang bermaksud bergaya, cantik dan elegan.
"CH" bermaksud China dan ChangHong, "iQ" bermaksud pintar, dan "CHiQ" bermaksud: Negara China yang pintar dan ChangHong yang bijak.

ATI

JENAMA

CHiQ memiliki intipati jenama mewah, bergaya, diperibadikan dan etos budaya manusia yang bergaya dan berteknikal. CHiQ ialah pembawa penting konsep jenama ChangHong iaitu "Menerbangkan imaginasi anda". CHiQ percaya bahawa apa yang dibawa oleh inovasi teknologi bukanlah teknologi itu sendiri, tetapi untuk merealisasikan dan mengatasi imaginasi manusia, merealisasikan pelbagai kemungkinan khayalan kehidupan dan mencipta pengalaman baharu yang unik dan menggembirakan untuk pengguna.

ATLAMAT

PEMBANGUNAN MASA DEPAN

CHiQ ialah jenama peralatan rumah maklumat profesional yang sentiasa berinovasi teknologi sebagai tindak balas kepada permintaan pengguna. Berkembang menjadi teknologi terkemuka secara beransur-ansur dan boleh menyediakan rumah pintar, komuniti pintar, penyedia penyelesaian merentas platform bandar pintar dan menyediakan pengguna dengan produk dan perkhidmatan yang lebih pintar, mewah dan bergaya.

PENAJAAN